Необходими продукти:
- 300 грама бекон
- 1 глава червен лук
- 2 домата, нарязани на филийки
- 1 морков, обелен и нарязан
- 3-4 картофа
- 300 грама сирене
- 1 супена лъжица масло
- Сол, черен пипер на вкус
- 2 чаена лъжички чубрица
- 1-2 стръка пресен джоджен
- Няколко скилидки чесън
- 2 яйца
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото и задушете бекона, заедно с картофите и морковите, нарязани ситно. Подправете със сол, черен пипер, джоджен и чубрица. Разбъркайте и разпределете в гювечета. Гарнирайте с плочка сирене, нарязани домати, червен лук, чесън. Чукнете яйцата, сложете капачетата и изпечете на 180 градуса за 40 минути. Изчакайте да изстинат и поднесете. Добър апетит!
0 коментара:
Публикуване на коментар