RSS

сряда, 4 юни 2014 г.

Салата с фарфале

Необходими продукти :


  • 500г фарфале 
  • 200г майонеза
  • 150г шунка
  • 1 домат
  • 2бр. кисели краставички
  • 7-8 нарязани зелени маслини 
  • 2-3 стръка магданоз
  • 1 с.л цедено кисело мляко
  • подправки на вкус - сол, черен пипер, чесън на прах


Начин на приготвяне : 


Пастата се сварява, измива се със студена вода и се прецежда през гевгир.Изсипва се в подходяща купа. Към нея се добавят нарязаните маслини, домат, шунка и кисели краставички. Разбърква се добре, след което се добавят скълцаният магданоз, подправките, майонезата и цеденото мляко.Отново се разбърква добре и се оставя в хладилник поне за 30 минути.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...