Необходими продукти :
- 500г фарфале
- 200г майонеза
- 150г шунка
- 1 домат
- 2бр. кисели краставички
- 7-8 нарязани зелени маслини
- 2-3 стръка магданоз
- 1 с.л цедено кисело мляко
- подправки на вкус - сол, черен пипер, чесън на прах
Начин на приготвяне :
Пастата се сварява, измива се със студена вода и се прецежда през гевгир.Изсипва се в подходяща купа. Към нея се добавят нарязаните маслини, домат, шунка и кисели краставички. Разбърква се добре, след което се добавят скълцаният магданоз, подправките, майонезата и цеденото мляко.Отново се разбърква добре и се оставя в хладилник поне за 30 минути.
0 коментара:
Публикуване на коментар