RSS

неделя, 8 юни 2014 г.

Салата " Медитеранео"

Необходими продукти :


  • 200г салата айсберг
  • 100г радичио
  • 100г рукола 
  • 2-3 листа салата лоло роса 
  • консерва риба тон в зехтин
  • сол на вкус
  • сок от половин лайм 

Начин на приготвяне : 

Айсбергът се накъсва на ситно в подходяща купа, добавя се накълцаното радичио, руколата, накъсаните листа салата лоло роса и сокът от лайма. Посолява се на вкус и се разбърква добре. Оставя се в хладилник за 30 мин, след което се сервира, гарнирана с риба тон. Може да се добави допълнително зехтин според вашия вкус. 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...