RSS

петък, 10 юли 2015 г.

Цвете от кренвирш и яйце

Необходими продукти  :






  • 2-3 кренвирша
  • 2-3 яйца
  • 1 с.л масло
  • сол и черен пипер на вкус 
  • клечки за зъби


Начин на приготвяне 


Кренвиршите се обелват и се разрязват по дължина, всяка от които се нарязва напречно на равни разстояния - почти до края. Свива се във формата на кръг и се захваща с клечка за зъби. Запържва се, като в средата се чуква или цяло, или разбито яйце - както желаете. За да не остане яйцето сурово ( ако сложите цяло), се полива няколко пъти със сгорещеното масло отгоре. Подправя се според вкуса със сол и черен пипер. Декорирайте на воля и поднесете :) 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...