RSS

вторник, 21 юли 2015 г.

Панирани топени сиренца

Необходими продукти: 



  • 185г топено сирене ( кутийка ) 
  • 2 бр. яйца
  • 1 и 1/2 ч.ч. брашно
  • 1/2 ч.л. захар
  • 2 с.л кисело мляко
  • щипка сода
  • щипка сол
  • 100 мл бира
  • олио за пържене



Начин на приготвяне: 


Приготвя се пастата за паниране, като се разбиват двете яйца, киселото мляко със содата и се добавят брашното, подправките и  бирата. Трябва да се получи гъста хомогенна смес. Топените сиренца се потапят в сместа и се пържат в силно сгорещена мазнина. Бон апети ! 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...