RSS

събота, 28 май 2016 г.

Салата със зеле, моркови, лека майонеза и риба тон


Необходими продукти :


  • 400 г прясно зеле
  • 2-3 моркова
  • 2-3 стръка пресен копър
  • 2-3 стръка пресен магданоз
  • 160 г консерва риба тон в зехтин
  • 200 г лека майонеза 
  • сок от лимон 
  • сол на вкус 



Начин на приготвяне: 

Зелето се почиства, измива и нарязва на тънки ивици. Слага се в подходяща купа. Морковите се обелват и настъргват. Прибавят се към зелето. Добавят се скълцаните копър и магданоз. Овкусява се със сол и лимонов сок на вкус. Разбърква се. Добавя се консервата риба тон, заедно със зехтина от консервата и майонезата. Разбърква се отново. Сервира се охладена. 


0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...