RSS

неделя, 4 май 2014 г.

Меденки с шипков мармалад

Необходими продукти : 


  • 2 бр. яйца
  • 1 ч.ч. захар
  • 2 с.л. мед
  • 1/2 ч.ч. олио
  • 1 ч.л. сода бикарбонат
  • 1 ч.л. канела
  • 2 ч.ч брашно

Начин на приготвяне : 

Захарта се разбива с яйцата. Прибавят се останалите продукти и с намаслени ръце се измесва тесто. Оформят се топчета с големината на голям орех и се нареждат на разстояние в намаслена тава. Пекат се в умерена фурна. По желание може да се слепят със шипков мармалад или други сладко, както и да се декорират с шоколад.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...