RSS

четвъртък, 7 ноември 2013 г.

Заек на фурна с пресни картофи

Необходими продукти

  • 1 бр. заек - порциониран
  • 1 с.л. масло или зехтин
  • 1.5 кг пресни картофи
  • 1 глава лук
  • 2-3 скилидки чесън
  • черен пипер, сол
  • лимонов сок
  • магданоз

Начин на приготвяне

С подправките, предварително пасирани и мазнината се маринова нарязаният на парчета заек. Престоява около 1 час. Подреждат се картофите, посолени и омесени с лука и чесъна в съд за печене и върху тях се нарежда добре маринованият заек. Пече се до зачервяване.

По рецепта от Веселият Готвач.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...