skip to main |
skip to sidebar
Необходими продукти:
- 500 грама свинско месо
- 1 глава лук
- 150-200 грама макарони по избор
- 70 грама топено сирене
- 200 грама пресен спанак
- 3-4 стръка пресен лук
- сол и черен пипер на вкус
- 1-2 супени лъжици зехтин за запръжка
- 1-2 листенца пресен джоджен
Начин на приготвяне:
Лукът се обелва, измива, подсушава и нарязва на ситно. Спанакът също. Слагат се в тенджера, добавя се зехтинът и се запържват. Месото се нарязва на ситни кубчета и се прибавя към сместа. Подправя се на вкус със сол и черен пипер, добавя се топеното сирене и се разбърква. Към ястието се прибавят зеленият лук и джодженът, нарязани ситно. Налива се една чаена чаша вода и се задушава за 15-20 минути. Пастата се поднася топла, гарнирана с люти чушки по желание. Добър апетит!
0 коментара:
Публикуване на коментар