RSS

сряда, 26 април 2017 г.

Белтъчен мус със сметана и ягодов сироп

Необходими продукти:







  • 300 грама пресни ягоди
  • 200 милилитра течна сметана за разбиване
  • 2-3 супени лъжици пудра захар
  • 6 белтъка
  • 2 прахчета ванилия
  • декорация по избор




Начин на приготвяне:

Направете на ягодите на пюре и ги сложете в купа, заедно с пудрата захар. В друг съд разбийте сметаната до получаването на пухкав крем, а в купа разбийте белтъците до побеляване. Комбинирайте смесите, без ягодите, прибавете ванилиите и разбъркайте. Разпределете муса в купички, гарнирайте с ягодовия сироп, добавете продукти по ваш избор - бисквити, смлени ядки и охладете за 30 минути преди да поднесете. Сервирайте и се насладете! Добър апетит! 



0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...