RSS

неделя, 15 септември 2019 г.

Панирани сиренца с пармезан


Необходими продукти:

  • 300 грама сирене
  • 150 грама крема сирене
  • 2 разбити яйца
  • 2 супени лъжици брашно
  • 2-3 супени лъжици галета
  • 2 супени лъжици пармезан, настърган
  • мазнина за пържене или лист хартия за печене

Начин на приготвяне:


В купа настържете сиренето и прибавете кремата. Разбъркайте до еднородност. От сместа оформете топчета, големи колкото орех и потопете всяко в яйца. След тях оваляйте в брашно, отново потопете в яйца и завършете с галета+пармезан. Изпържете в сгорещена мазнина или застелете тава с хартия за печене и запечете на 200 градуса за 10-15 минути. Поднесете със сладко. Добър апетит!


0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...