Необходими продукти:
- 300 грама сирене
- 150 грама крема сирене
- 2 разбити яйца
- 2 супени лъжици брашно
- 2-3 супени лъжици галета
- 2 супени лъжици пармезан, настърган
- мазнина за пържене или лист хартия за печене
Начин на приготвяне:
В купа настържете сиренето и прибавете кремата. Разбъркайте до еднородност. От сместа оформете топчета, големи колкото орех и потопете всяко в яйца. След тях оваляйте в брашно, отново потопете в яйца и завършете с галета+пармезан. Изпържете в сгорещена мазнина или застелете тава с хартия за печене и запечете на 200 градуса за 10-15 минути. Поднесете със сладко. Добър апетит!
0 коментара:
Публикуване на коментар