RSS

понеделник, 28 септември 2015 г.

Лечо с гъби и луканкова наденица

Необходими продукти:



  • 2 глави лук
  • 3 домата
  • 2-3 червени чушки
  • 1-2 люти чушки
  • 300 г сурова луканкова наденица
  • 2 с.л. олио
  • млян черен пипер и сол на вкус
  • 1 ч.л. червен пипер
  • 1 ч.л пушен червен пипер 
  • 200г печурки




Начин на приготвяне:



Лукът се нарязва на едро.
Запържва се в олиото. Към него се добавят нарязаните гъби и нарязаната на кръгчета сурова наденица. Разбърква се. Чушките се почистват от семената и се режат на ивици. Добавят се към сместа, след като се позапържи. След това се добавят и нарязаните на по-едро домати. Подравя се на вкус с подправките. Ястието се оставя да къкри на слаб огън за 20 минути, като се разбърква от време на време. Сервира се топло, гарнирано с люти чушки. 

2 коментара:

Unknown каза...

Уникална е <3 Имах честта да го опитам <3 <3

Rusiana Taneva каза...

:) Благодаря <3

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...