RSS

четвъртък, 3 септември 2015 г.

Пъстри шишчета с чорисо

Необходими продукти:


  • 2-3 броя чорисо наденички
  • 1 червена чушка
  • 1 зелена чушка
  • 3-4 нарязани гъбки или цели по-малки
  • 1 глава лук
  • зелени маслинки
  • чери доматчета
  • сол, черен пипер и кимион на вкус
  • 1 с.л олио 
  • дървени шишчета



Начин на приготвяне:


Наденичките се нарязват на кръгчета. Чушките и лукът се нарязват на по-едро, така че да могат да се нанижат на шиш. Слагат се в купа. Към тях се добавят нарязаните или цели гъбки. Зеленчуците се овкусяват с подправките, добавя се олиото и се разбъркват добре. След това чорисото се нарежда на дървените шишчета, като между него се редуват лук, чушка, гъбка. Завършват се с маслинка и чери доматче. Могат да се изпекат както на скара, така и на барбекю. Бон апети! 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...