skip to main |
skip to sidebar
Необходими продукти :
- 1 брой зелена салата
- 100-150 г рукола
- 1 връзка зелен лук
- 1 краставица
- 1 домат
- лимонов сок
- сол на вкус
- зехтин за овкусяване
- маслини за украса
- 1-2 стръка магданоз
Начин на приготвяне :
Зелената салата се измива, подсушава и нарязва на ситно. Слага се в подходяща купа. Към нея се добавят нарязаните краставици и скълцаните рукола и пресен лук. Подправя се със лимонов сок, зехтин и сол на вкус. Декорира се с разполовен, но не докрай, на няколко части домат, който оформяме като цвете. По средата му слагаме маслина. Използваме маслини, краставица и магданоз за украса.
0 коментара:
Публикуване на коментар