skip to main |
skip to sidebar
Необходими продукти:
- 1 кг картофи
- 1 глава червен лук
- 150 г натрошено сирене
- сол, оцет и зехтин на вкус
- 2-3 стръка пресен магданоз
- 1-2 листенца джоджен или мента
- маслини за украса
Начин на приготвяне:
Картофите се сваряват, обелват се и след като поизстинат се нарязват на кубчета. Към тях се прибавят нарязан на ситно лук и натрошено сирене. Подправя се със сол и зехтин на вкус. Разбърква се леко. Магданозът и джодженът (ментата) се наситняват и се добавят към салатката. Прибавя се оцет на вкус и се разбърква. Украсява се с маслини и се поднася. Добър апетит!
0 коментара:
Публикуване на коментар