Необходими продукти :
- 400 г прясно зеле
- 2-3 моркова
- 2-3 стръка пресен копър
- 2-3 стръка пресен магданоз
- 160 г консерва риба тон в зехтин
- 200 г лека майонеза
- сок от лимон
- сол на вкус
Кулинарен блог на Русиана Танева. Забавлявай се, експериментирайте, гответе и се впуснете в Света на кухнята!

Зелето се почиства, измива и нарязва на тънки ивици. Слага се в подходяща купа. Морковите се обелват и настъргват. Прибавят се към зелето. Добавят се скълцаните копър и магданоз. Овкусява се със сол и лимонов сок на вкус. Разбърква се. Добавя се консервата риба тон, заедно със зехтина от консервата и майонезата. Разбърква се отново. Сервира се охладена. 
0 коментара:
Публикуване на коментар