Необходими продукти:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7s0P8Fxf7NlSx9JB9qusJK19t3IlTj2ZWBDdJcrR2r_cykszJ89THO5jd98LYyBBfHpbxylmV1tfmvxB50GB_qG0ThLHh9T4w0RwNz-HHk_WewCNXj3sZV1dTg0hCGdxYqn-8DKo-wtwk/s400/20170404_203731.jpg)
- 2 пилешки бутчета
- 1 връзка зелен лук
- две връзки лапад
- 5-6 мариновани червени чушки
- 150 грама крема сирене с подправки
- 3 стръка пресен джоджен
- 2-3 стръка пресен магданоз
- олио за запръжка
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Пилешките бутчета се измиват и нарязват на порции. Лукът и лападът се нарязват ситно и се запържват в сгорещено олио. Добавят се нарязани на лентички чушки, джоджен, магданоз и нарязаното месо. Ястието се подправя със сол и черен пипер на вкус, прибавя се крема сиренето, около 100 милилитра вода и се оставя да къкри на слаб огън до готовност. Добър апетит!
0 коментара:
Публикуване на коментар