Необходими продукти :
500г свински месо
1 глава лук
сол на вкус
черен пипер и кимион на вкус
олио за запръжка
150г тортелини с плънка по желание
1 пакетче крем супа от гъби
200г печурки
Начин на приготвяне :
Тортелините се сваряват предварително, но не изцяло..Трябва съвсем леко да набъбнат. След това се прецеждат от водата и се оставят настрана. В тиган се слага малко олио и се запържват нарязаното свинско месо, лукът - нарязан на полумесеци, овкусява се със сол, пипер и кимион на вкус. Запърженото месо се изсипва в подходяща тава, добавят се тортелините и се разбърква хубаво. След това се запържват нарязаните на филийки пресни гъби. Пакетчето крем супа се смесва с 600мл вода и се добавя към гъбите, разбърква се добре. Ястието се залива с гъбената смес и се пече в предварително загрята фурна около 25-30 минути.