RSS

сряда, 8 юни 2016 г.

Салата от талиатели с див чесън и сурими



Необходими продукти :


  • 500 г талиатели с див чесън
  • 200 г лека майонеза
  • сок от половин лимон
  • сол и черен пипер на вкус
  • 150 г сурими 
  • маслини за украса 
  • листа пресен магданоз

Начин на приготвяне: 

Пастата се сварява в подсолена вода, след което се прецежда през гевгир и се слага в голяма купа. Към нея се добавя майонезата, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус. Суримите се нарязват и добавят към талиателите. Разбърква се и се оставя да се охлади поне за 30 минути. Декорирате по вкус и въображение. Аз използвах платовидна чиния, в която обърнах купата  и украсих с роза от домат, маслини, магданоз и краставица. Опитайте. Добър апетит!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...