skip to main  |
      skip to sidebar
Необходими продукти :
- 500 г талиатели с див чесън
 
- 200 г лека майонеза
 
- сок от половин лимон
 
- сол и черен пипер на вкус
 
- 150 г сурими 
 
- маслини за украса 
 
- листа пресен магданоз
 
Начин на приготвяне: 
Пастата се сварява в подсолена вода, след което се прецежда през гевгир и се слага в голяма купа. Към нея се добавя майонезата, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус. Суримите се нарязват и добавят към талиателите. Разбърква се и се оставя да се охлади поне за 30 минути. Декорирате по вкус и въображение. Аз използвах платовидна чиния, в която обърнах купата  и украсих с роза от домат, маслини, магданоз и краставица. Опитайте. Добър апетит! 
 
 
 
  
 
 
 
  
  
0 коментара:
Публикуване на коментар