Необходими продукти :
- 500 г талиатели с див чесън
- 200 г лека майонеза
- сок от половин лимон
- сол и черен пипер на вкус
- 150 г сурими
- маслини за украса
- листа пресен магданоз
Начин на приготвяне:
Пастата се сварява в подсолена вода, след което се прецежда през гевгир и се слага в голяма купа. Към нея се добавя майонезата, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус. Суримите се нарязват и добавят към талиателите. Разбърква се и се оставя да се охлади поне за 30 минути. Декорирате по вкус и въображение. Аз използвах платовидна чиния, в която обърнах купата и украсих с роза от домат, маслини, магданоз и краставица. Опитайте. Добър апетит!
0 коментара:
Публикуване на коментар