![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOsd-icDBeqwTRnKAWQzB2mTIRbx1rQwn3AI3FOlUKFMgRyuE3QiQEeqyGzmMH2C65ICFOPyUTdrF8TIMaeg5teSuFk2VG396gkh5eRCLgoBo9fhufzXlsPNJ7cTVRZwLTQjcqFePIETl9/s400/20170606_130354.jpg)
Необходими продукти:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOsd-icDBeqwTRnKAWQzB2mTIRbx1rQwn3AI3FOlUKFMgRyuE3QiQEeqyGzmMH2C65ICFOPyUTdrF8TIMaeg5teSuFk2VG396gkh5eRCLgoBo9fhufzXlsPNJ7cTVRZwLTQjcqFePIETl9/s400/20170606_130354.jpg)
- 150 грама пресен спанак
- 1 глава лук
- десетина джанки
- 1 чаена чаша ориз
- сол, черен пипер на вкус
- 2-3 стръка пресен джоджен
- няколко стръкчета пресен магданоз
- 1-2 бутчета, нарязани на порции
- олио за запръжка
Начин на приготвяне:
Олиото се загрява и в него се запържва нарязан ситно лук, пилешко месо и ориз. Прибавя се спанакът, джанките и се подправя със сол и черен пипер според вкуса ви. Добавят се нарязани магданоз и джоджен и се наливат 3 чаени чаши вода или пилешки бульон. Ястието се оставя да ври на слаб огън до готовност. Добър апетит!
0 коментара:
Публикуване на коментар