Необходими продукти:
- 400 грама почистен зелен боб
- 4-5 картофа, обелени и нарязани
- 1 глава лук, нарязана ситно
- 1 морков, обелен и нарязан
- 1-2 чаени лъжички червен пипер
- 2-3 скилидки чесън, обелени
- сол, черен пипер на вкус
- 500 грама свинско месо за готвене
- няколко стръка пресен копър и магданоз
- мазнина за запръжка
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvK7DoI9KwjFI7PAD4WFyL-fzjgTu4aPz_pRl5jz0Nk7ji7WXlYFDpP8iKTegrwjeNU7swz22buNFemFQKKb-122Hoq7T4eHaL9tdI_ZwmhEBRsFqdBW_8CXOKFGWCAvm3C76fWlCTCbI9/s400/20181223_184239.jpg)
Начин на приготвяне:
В купата на уреда сложете мазнина и го настройте на пържете. Запържете лука, червения пипер и добавете моркова, картофите и свинското месо, нарязано на кубчета. Подправете със сол и черен пипер, добавете зеления боб, копъра и магданоза, чесъна. Налейте 150-200 милилитра вода и разбъркайте ястието. Сменете режима на готвене със задушаване (stew), затворете уреда и оставете да готви 60 мин. Поднесете гозбата топла, гарнирайте с цедено или кисело мляко. Добър апетит!
0 коментара:
Публикуване на коментар