Необходими продукти :
- 500г крехко свинско месо
- 1-2 главички червен лук
- 1-2 пресни чушки
- подправки на вкус - сол, черен пипер, кимион, чубрица, риган, брашно от чесън
- соев сос
- 100мл бира
- 2-3 супени лъжици олио
Кулинарен блог на Русиана Танева. Забавлявай се, експериментирайте, гответе и се впуснете в Света на кухнята!
Необходими продукти :
Необходими продукти :
Картофите се сваряват, обелват се и още топли се пюрират, заедно със сиренето и подправките. Към тази смес се добавя нарязаният на ситно пресен лук и се разбърква добре. В подходяща чиния се слага от картофеното пюре, като с влажни ръце оформяме пюрето като конус. Използват се връзките копър - за иглички на елхичката, нареждат се от върха надолу. Продуктите за декорация използвате по ваш избор и фантазия, като може да се добавят и царевица, чери доматчета и др. От свареното яйце се използва само белтъкът - настъргва се на ситно ренде и елхичката се наръсва с него.
