RSS

сряда, 3 януари 2018 г.

Свински ушенца с барбекю сос, вино и лимонов сок



Необходими продукти:



  • 500 грама сурови свински уши
  • сол и червен пушен пипер на вкус
  • 1 чаена лъжичка зехтин
  • сок от един лимон
  • 2 супени лъжици сос барбекю
  • 30 милилитра червено вино



Начин на приготвяне:


Сварете ушите, почистете и ги охладете. Нарежете на тънки ивици и запържете в зехтина. Подправете със сок от лимон, сол и червен пушен пипер. Той придава чудесен вкус и аромат на всяко ястие, приготвено с или без месо. Разбъркайте ушите и налейте виното. Задушете за 30 минути на тих огън, накрая прибавете барбекю соса. Поднесете мезето топло, гарнирано с резенче лимон. Добър апетит! 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...