skip to main  |
      skip to sidebar
Необходими продукти : 
- 250 г ролца от раци
 
- 1 глава червен лук 
 
- 2-3 стръка пресен копър
 
- 1-2 стръка магданоз
 
- 1-2 скилидки чесън
 
- 1 стрък розмарин
 
- сол от половин лимон
 
- сол и черен пипер на вкус
 
- 1-2 с.л зехтин 
 
Начин на приготвяне: 

Ролцата се нарязват на кубчета или по дължина. Слагат се в купа. Към тях се добавят скълцаните копър, магданоз и нарязаният на полумесеци червен лук. Добавят се сол, черен пипер на вкус и лимонов сок. В зехтина се запържват нарязаните на ситно скилидки чесън. Добавя се клонката розмарин. Разбърква се и се сваля от огъня. След като се поохлади се прибавя към салатата. Разбърква се отново. Сервира се студена, гарнирана с резенче лимон. 
 
 
 
  
 
 
 
  
  
0 коментара:
Публикуване на коментар