RSS

четвъртък, 1 юли 2021 г.

Пълнен домат с катък и босилек

 Необходими продукти:


  • 1 или повече розови домати
  • 250 грама катък 
  • Сол, зехтин на вкус
  • 1 супена лъжица кисело мляко 
  • 1 супена лъжица майонеза 
  • 1 стрък пресен копър 
  • 1 скилидка чесън 
  • Няколко стръка пресен босилек


 Начин на приготвяне: 


Доматите се измиват, с помощта на нож и лъжица се издълбава сърцевината и се пълнят с катъка. Приготвя се сос от киселото мляко, чесъна, копъра и майонезата. Гарнира се с него, солта, зехтина и с пресния босилек. Добър апетит! 



0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...