RSS

вторник, 2 юли 2013 г.

Рошави топчета с шунка и яйце

Необходими продукти:


  • 400 шунка, нарязана на много ситно
  • 5 бр. твърдо сварени яйца
  • 1 глава лук, нарязана на ситно
  • сол, черен пипер
  • майонеза
  • ситно нарязан магданоз
  • смлени и леко запечени орехи
Начин на приготвяне  : 

Смачкайте с вилица жълтъците, добавете нарязаните на много ситно белтъци, шунка, магданоз и лук. Добавете малко майонеза, колкото да се спои сместа, подправете на вкус със сол и черен пипер. Оформете топчета колкото голям орех и ги оваляйте в предварително нарязаните на дребно запечени орехи.

1 коментара:

tillia каза...

Оригинални и вкусни хапки!

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...