RSS

сряда, 26 юни 2013 г.

Паниран катък


Необходими продукти


  • 500 г изцедено кисело мляко или катък
  • 2-3 скилидки чесън
  • сол, черен пипер на вкус
  • 2-3 стръка копър
  • 3 яйца
  • 100г галета
  • 150 г брашно
  • 300-350мл олио за пържене

Начин на приготвяне 


Катъкът се овкусява със сол, черен пипер и счукания чесън. Гребва се с малка лъжичка от сместа, овалва се в брашното, като се оформя на топче с пръсти, потапя се в разбитите яйца, след това в галетата и отново в яйцето. Пържи се в сгорещеното олио до зачервяване. 

Ястието е приготвяно по рецепта от Веселият Готвач.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...